Eternium
Eternium

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is anyone else seeing this?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Is anyone else seeing this?

    I'm on a kindle hd 10 using Silk browser. Before each sub forum, I see this image. I had to blow it up to capture it. https://ibb.co/CW1yZsy Can't upload images.

    #2
    Same here on Samsung browser... forum still having issues... looks like they fixed stuff server side with respect to access permissions and haven't allowed access to other parts properly yet...

    Chances are it won't be handled until Monday, for the server support team, don't know where they're based - not a critical issue anymore, since forum is accessible, albeit with some missing functionalities...
    Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

    Eternium Guides:

    Comment


      #3
      A lot of it got fixed on Sunday and Monday. Any lingering issues?

      Comment


        #4
        In the main forum view of eternium forum, those weird images are still there. Uploads tell me my file is corrupt. Same picture I had hosted elsewhere above.

        Comment


          #5
          The image uploading problem has been fixed. I'll look into the weird icons. Have you tried clearing the cache for your browser?

          Comment


          • DazednConfused
            DazednConfused commented
            Editing a comment
            Yeah no difference.

          #6
          Originally posted by DazednConfused View Post
          In the main forum view of eternium forum, those weird images are still there.
          I confirm that. Checked both Android and PC, each using two different browsers. Clearing cache does not help.

          Comment


            #7
            Not directly related, but looks like email notifications are still not working either.

            Edit:
            Fixed at around 9am GMT+11 - thanks Travis
            At least that was the first notification email I received, so could have been earlier...
            Last edited by Nhat; 11-05-2019, 11:56 PM.
            Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

            Eternium Guides:

            Comment


              #8
              Looks like all the forum icons are not showing properly:
              Click image for larger version  Name:	Screenshot from 2019-11-13 11-24-28.png Views:	0 Size:	32.9 KB ID:	154476Click image for larger version  Name:	Screenshot from 2019-11-13 11-23-56.png Views:	0 Size:	86.2 KB ID:	154477

              Edit:
              The icons for the reply shows up properly in other sub-forums though, seems like only the Eternium ones are affected:

              From Runestrike's Feedback and Suggestion:
              Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2019-11-13 11-26-50.png
Views:	224
Size:	12.0 KB
ID:	154478
              Last edited by Nhat; 11-13-2019, 12:28 AM.
              Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

              Eternium Guides:

              Comment


                #9
                Weird, I see them. Have you tried clearing your cache?

                Comment


                  #10
                  I'm still seeing those weird images in the main forum view, even after cache dump. In the subs I see a paper type image with corner folded down a little.

                  Comment


                    #11
                    Ok, the strang missing icons seem to have been resolved, seeing this in the Eternium sub-forum now:
                    Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2019-11-14 16-41-51.png
Views:	173
Size:	121.9 KB
ID:	154544
                    Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

                    Eternium Guides:

                    Comment


                      #12
                      Thanks for the continued feedback, guys.

                      Comment


                        #13
                        I can't even remember now what's supposed to be where those still screwed up icons are, but I guess I'll just get used to it. Lol

                        Comment


                          #14
                          Originally posted by DazednConfused View Post
                          I can't even remember now what's supposed to be where those still screwed up icons are, but I guess I'll just get used to it. Lol
                          Like this, from Ironbound sub-forum:
                          Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2019-11-15 14-19-19.png
Views:	107
Size:	134.4 KB
ID:	154627
                          Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

                          Eternium Guides:

                          Comment


                          #15
                          [ node=# ] links doesn't seem to work anymore:

                          Example:
                          [ node=154992 ] => [ url=https://forum.makingfun.com/node/154992 ]
                          node link only goes to top of thread/topic

                          [ url=https://forum.makingfun.com/node/154992 ]
                          expanded node url does the same thing

                          [ url=https://forum.makingfun.com/forum/eternium/general-discussion-ab/154768-anb-gold-losing-trial-progress-level?p=154992#post154992 ]
                          full url link works, goes to that post
                          Eternium Files - links and details (Updated: 21 May 2019)

                          Eternium Guides:

                          Comment

                          Working...
                          X