Założyłem nową postać i nie zalicza mi niczego co daje ten New Begining. O co chodzi?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
New begining - problem
Collapse
X
-
Zgłosiłem już, że opis nie jest przetłumaczony.
Kiedy wydarzenie się zacznie, będziesz musiał(/a?) zrobić nową postać. Jeśli masz już 5 slotów zajętych, to na czas wydarzenia, za darmo, dostaniesz tymczasowy, szósty. Jeśli nie masz wszystkich odblokowanych, to (z tego, co wiem) będziesz musiał(/a) odblokować jeden ze slotów płacąc brylantami. Podsumowując - nie zakładaj nowej postaci, bo ona nie będzie się liczyła podczas wydarzenia.
- Likes 1
Comment
-
Dzięki za pomoc. Przyznam, że troche żal rozpoczynać nową postacią jak się już gra od paru miesięcy inną. Trochę zniechęcające, może oleje ten NB :-) wiesz może czy gdzieś poza grą są na necie pełne rankingi z tej gry?Last edited by Makubo; 02-15-2018, 08:06 PM.MEYO DUHE BIME 5492
—> only from Poland <—
Comment
-
Warto. Nagrody są zajebiste i większość jest dosyć łatwo zdobyć, szczególnie, że wydarzenie będzie trwało aż tydzień. Dodatkowo, exp się liczy podwójnie i po zakończeniu wydarzenia dodaje się on do Twojego głównego expa.
Rankingów poza grą nie ma (a przynajmniej nic mi o nich nie wiadomo).
- Likes 1
Comment
-
Oooo czyli coś jak w Diablo 3 z postaciami sezonowymi, to ma sens :-) Jeszcze raz dzięki.
A jak oni chcą w tydzień osiągnąć to czego ja jeszcze w tyle miechów intensywnej gry nie osiągnąłem? Gra drużynowa, taxi? No chyba, że kilka wiader brylantów za real kaske :-)Last edited by Makubo; 02-15-2018, 08:29 PM.MEYO DUHE BIME 5492
—> only from Poland <—
Comment
-
Cześć wszystkim, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak zaktualizować grę do najnowszej wersji na windowsie ? Na androidzie bez problemu pobrałem aktualizację a z windows store nie moge. Uruchamiając grę pokazuje mi się komunikat, że jest nowsza wersja i proszę zaktualizować a windows store twierdzi, że mam aktualną. Bardzo proszę o pomoc.
NIEAKTUALNE, udało się rozwiązać problemLast edited by alienjam; 02-19-2018, 11:37 AM.
- Likes 1
Comment
Comment